Oplossingen

Datacommunicatie

Moderne communicatie van gebouwen is tegenwoordig niet meer weg te denken en wordt steeds belangrijker. Dit wordt mogelijk gemaakt door middel van datacommunicatie. Datacommunicatie is het uitwisselen van informatie tussen apparaten door middel van elektronische signalen. Het is een essentieel onderdeel van het Internet of Things (IoT) en maakt het mogelijk om gebouwen op afstand te beheren en te monitoren. Lees meer »

Licht en krachtstroom

Licht en krachtstroom installatie vormen het hart van elke installatie. Wij berekenen en ontwerpen voor u de meest belangrijke onderdelen van uw elektrotechnische installatie, in samenwerking met alle overige installatie partijen verzorgen wij voor een compleet project. Uw installatie wordt voorzien van de modernste technieken gestuurd via wifi, dimbare en remote control units. Lees meer »

Verlichting

Het ontwerpen en installeren van verlichtingsplannen is een belangrijk aspect van interieurontwerp en -architectuur. Vooral in ruimtes zoals theaters, restaurants, ontvangstruimtes en utiliteitsruimte wordt dit veel toegepast. Het juiste verlichtingsplan kan bijdragen aan de sfeer, veiligheid en productiviteit van gebruikers in een ruimte. Lees meer »

Besturing en domotica

Besturing en domotica hebben de afgelopen jaren een enorme groei doorgemaakt. Deze systemen maken het mogelijk om verschillende platformen te integreren en op een centrale plek te besturen. Dit maakt het gebruik ervan niet alleen gemakkelijker, maar ook veiliger en efficiënter. EnergieTechniek realiseert besturingssystemen voor verlichting en werktuigbouwkundige installaties. Lees meer »

Beveiliging en inbraak

Beveiliging en inbraakinstallaties zijn essentieel om ervoor te zorgen dat uw woning of bedrijfspand beveiligd blijft tegen inbraak en brand. Er zijn verschillende aspecten van beveiliging en inbraakinstallaties. Energietechniek verzorgt complete installaties. Lees meer »