Verlichting

Wij ontwerpen en installeren verlichtingsplannen, passend bij interieurontwerp en -architectuur en geheel volgens de nieuwste inzichten. We hebben veel ervaring met lichtplannen in theaters, restaurants, ontvangstruimtes en utiliteitsruimtes. Het juiste verlichtingsplan draagt bij aan de sfeer, veiligheid en productiviteit van gebruikers in een ruimte.

Goede verlichting heeft directe invloed op onze fysieke gezondheid. Voldoende en goed verdeeld licht is essentieel om visuele vermoeidheid en oogspanning te verminderen. Het zorgt ervoor dat we taken zoals lezen, werken of dagelijkse activiteiten zonder overmatige inspanning kunnen uitvoeren. Bovendien helpt de juiste verlichting bij het verminderen van hoofdpijn.

Daarnaast is goede verlichting van groot belang voor onze productiviteit en prestaties. Onderzoek heeft aangetoond dat een goed verlichte werkplek de concentratie verhoogt, de alertheid verbetert en vermoeidheid vermindert. Op kantoren en in studieomgevingen kan de juiste verlichting bijdragen aan het verbeteren van de taakuitvoering, het nemen van beslissingen en het verminderen van fouten.